Woning verhuren in Krommenie?

Maak vrijblijvend een afspraak

 

 

woning verhuren in Krommenie - Home of Orange - Sleutels op een rijtje

Wilt u uw woning in Krommenie verhuren? Schakel dan Home of Orange in. Wij zijn dé verhuurmakelaar van Krommenie en specialist in het verhuren en beheren van woningen in Krommenie.

Wij kunnen elk type woning in Krommenie voor u verhuren. De woningen die wij aanbieden variëren van vrijstaande woningen, eengezinswoningen, appartementen tot studio's, voor zowel lange als korte periodes.

Home of Orange staat voor een persoonlijke benadering en een langdurige relatie. Onze proactieve houding, werkwijze, dienstverlening en flexibele werkwijze zorgen voor een eersteklas service! Zo hanteren wij geen kantooruren en kunt u ook in het weekend of 's avonds een afspraak maken en bezichtigen. Ideaal voor als u tijdens kantooruren werkt!

Wanneer u uw woning in Krommenie wilt verhuren, kunnen wij  als verhuurmakelaar uw zorgen volledig uit handen nemen. Wij komen bij u langs en voorzien u tijdens een gesprek van gratis advies. Tijdens dit gesprek vertellen wij u ook wat u van ons als verhuurmakelaar kunt verwachten en krijgt u inzicht in de ins en outs van de verhuurmarkt. Uiteraard kunt u tijdens dit gesprek uw wensen, behoeften en voorkeuren aangeven, zodat wij precies weten wat uw verwachtingen zijn.

Wilt u...

Uw woning verhuren in
Krommenie?

Verhuren aan betrouwbare
huurders voor de hoogst haalbare,
marktconforme huurprijs?

Uw woning verhuren en laten beheren zonder gedoe?

woning verhuren in Krommenie- Home of Orange - Buitenzijde verhuurpand

De verhuurservice van Home of Orange als oplossing voor het verhuren van uw woning

Bij het verhuren van uw huis wilt u zich geen zorgen hoeven maken. Home of Orange neemt het gehele verhuurproces uit handen, van het adverteren en verhuur klaarmaken van de woning tot de screening van de kandidaten en de uiteindelijke check-in en sleuteloverdracht.

Wij zijn een gedreven team waarbij een goede samenwerking en heldere communicatie voorop staat. Uw verwachtingen overtreffen, dat is waar wij voor gaan!

Waarom is Home of Orange de juiste verhuurmakelaar in Krommenie en omstreken?

Wij zetten onze sterke punten graag voor u op een rij.

✅ Persoonlijk contact staat voorop

✅ Wij stellen de huurovereenkomst voor u op

✅ Wij zorgen voor de financiële afhandeling

✅ Wij hanteren altijd een proactieve en flexibele aanpak

✅ Ook bezichtigingen in de avond zijn bij ons mogelijk

 

woning verhuren in Krommenie - Home of Orange - Te huur bord

Welke stappen doorlopen wij in het verhuurtraject?


Alles begint met een eerste kennismaking. Wij komen daarom graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit kennismakingsgesprek bekijken wij ook uw woning en leggen wij alle stappen van het verhuurproces uit. Voor u is dit ook een geschikt moment om al uw vragen te stellen.

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek en het bezichtigen van de woning, zullen wij een advies op maat opmaken. In dit voorstel komen het verhuurplan en de verhuurprijs naar voren. Tijdens een (telefonisch) gesprek zullen wij ons voorstel met betrekking tot de woning verder aan u toelichten.

Goede foto’s zijn ontzettend belangrijk voor potentiële huurders. Vaak kiezen ze een huis op basis van een goed gevoel. Foto’s zijn de eerste stap in het creëren van dit gevoel. Je prachtige huis wordt een plaatje!

Nadat wij de foto's hebben ontvangen, zullen wij de advertentie van de woning op gaan maken.  Deze advertentie zal bestaan uit een uitgebreide fotoreportage en een aansprekende advertentietekst in zowel Nederlands als Engels. 

Nadat de advertentie zowel door ons als door u is gecontroleerd en is goedgekeurd, kan de woning online worden geplaatst. De woning zal via de bekende verhuurplatformen, onze eigen website en tal van kleinere aanbieders worden gedeeld. Daarnaast gebruiken wij ook verschillende social media platformen en delen wij de woning in ons uitgebreide netwerk van andere makelaars en expatbureaus. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat de woning bij exact de juiste kandidaten terechtkomt.

Wanneer meerdere kandidaten zich hebben aangemeld voor de woning, zullen wij de bezichtigingen in gaan plannen. Tijdens de bezichtigingen begeleiden wij de kandidaten individueel en zorgen wij voor de juiste informatie over de woning. 

Naar aanleiding van de bezichtigingen zullen wij de huurvoorstellen en de gevraagde (financiële) documenten ontvangen van de potentiële kandidaten. Daarnaast zetten wij onze eigen screeningtools in om een compleet beeld te krijgen van de kandidaten. Wij beoordelen deze informatie en bespreken onze bevindingen uitgebreid met u als verhuurder.

Nadat er een geschikte huurder is gevonden voor uw woning, kunnen wij het huurcontract op gaan stellen. Voordat wij de definitieve huurovereenkomst laten ondertekenen, sturen wij een conceptversie van de huurovereenkomst naar de huurder en verhuurder. Deze conceptversie kan worden gecontroleerd en eventuele aanpassingen kunnen worden gemaakt. Nadat de huuroverenkomst akkoord is delen wij de definitieve huurovereenkomst met de verhuurder en de nieuwe huurder om vervolgens tot (digitale) ondertekening over te gaan.

Nadat het contract door u en de nieuwe bewoner is ondertekend is het tijd voor de check-in en de sleuteloverdracht. Tijdens de check-in inspecteren wij de woning en leggen wij dit, incl. foto's, vast in een check-in rapport. Na ontvangst van de huur en de borg kan de sleuteloverdracht plaatsvinden. 

Persoonlijk contact en langdurige relaties staan bij ons voorop. Naast het verhuren van uw woning, bieden wij ook administratief, financieel en technisch beheer aan.

Wanneer u kiest voor een van deze opties dan zijn wij te aller tijde het aanspreekpunt voor de huurders, zodat u in dit proces volledig wordt ontzorgt. Mocht u niet voor een van deze opties kiezen, dan zijn wij uiteraard ook voor u altijd bereikbaar voor vragen of het geven van advies.

Beoordelingen van Home of Orange - Woning verhuren Krommenie

Verhuurder

Al jaren werken we naar volle tevredenheid met Home of Orange. Martine en Corina hebben meermaals bewezen de markt goed te kennen en ons geholpen aan perfecte huurders, tegen de juiste prijs. Ook als het aankomt op advies staan de dames altijd voor ons klaar. Huren of verhuren? Twijfel niet en ga voor Home of Orange!

Bart, Verhuurder

Verhuurder

I have worked with Home of Orange for renting out my different properties in the last four months. I am not only very happy with the quick response and actions from the team (mainly from Martine), but also the efficiency of their system. This has made my rental business easy and very cost effective. For each case, from my sending the property description and photos to this agency for advertising on Funda and Home of Orange web sites to have the property rented out, it only took couple of days. So I definitely recommend Home of Orange if you are thinking about renting out your property yourself.

Yi, Verhuurder

Koper

Goed bedrijf. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Marjo, Koper

Verkoper

Ze handelen snel en op elke vraag komt direct een antwoord. Ook zijn ze erg transparant. Goed bedrijf!

Joost, Verkoper

Huurder

Olaf at Home of Orange has been very helpful with finding viewings and a speedy move.

Benjamin, Huurder

Huurder

Hele goede ervaring bij de heren van Home of Orange. Onwijs goed geholpen aan een prachtige woning. Je kan ze altijd bellen en ze staan dan ook 24/7 voor je klaar. Erg vriendelijk en alles is duidelijk! Zeker een aanrader!

Channah, Huurder

Huurder

I have been in contact with Olaf Reus of Home of Orange B.V. when looking for a rental in Amsterdam. The communication was always very fast and smooth, and all the steps were very clear. I highly recommend working with Home of Orange B.V. Thank you very much Olaf for your professionalism, reactivity and guidance! It was a real pleasure to be in touch with you.

Penelope, Huurder

Uw woning verhuren in Krommenie?
Home of Orange biedt de volgende drie mogelijkheden aan


Verhuur in Krommenie

 

Ideaal voor

  • Huiseigenaren die zelf geen huurders willen zoeken.

Deze dienst omvat

  • Alle werkzaamheden m.b.t. het verhuren van uw woning(en).

Beheer in Krommenie

 

Ideaal voor

  • Huiseigenaren die zelf al een huurder hebben gevonden.

Deze dienst omvat

  • Alle werkzaamheden m.b.t.  het beheer van uw woning(en). 

Verhuur & Beheer
in Krommenie

Ideaal voor

  • Huiseigenaren die volledig ontzorgd willen worden.

Deze dienst omvat

  • Alle werkzaamheden m.b.t. de verhuur en het beheer van uw woning(en). 

Wilt u een vrijblijvende
kennismaking inplannen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op!

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms