Woning verkopen

Verkopen

Bij het verkopen van uw woning komen veel zaken om de hoek kijken. Zeker in de huidige woningmarkt kan dit een uitdaging zijn. Home of Orange ontzorgt u tijdens het gehele verkoopproces en onze verkoopmakelaars staan van begin tot eind voor u klaar.

Wij zijn dé specialist in Groot-Amsterdam voor het verkopen van woningen. Wij nemen graag het werk en de zorgen bij u uit handen!

  • Uw gedreven en enthousiaste partner in het gehele verkooptraject
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en altijd bereikbaar
  • Eigen unieke aanpak binnen de woningmarkt
  • Een gemiddelde beoordeling van 5 sterren op Google
  • Persoonlijk contact tijdens het gehele traject
  • Marketing via de offline- en online social media kanalen

Herkent u zichzelf hierin?

Wilt u uw woning in Groot-Amsterdam verkopen?

Wilt u alleen verkopen voor de beste prijs?

Wilt u volledig ontzorgd worden in het gehele verkoopproces?

Verkopen

De oplossing is onze verkoopservice

Bij het verkopen van uw woning wilt u zich geen zorgen maken. Home of Orange neemt het gehele verkoopproces uit handen, vanaf het verkoopklaar maken van de woning, de fotografie en de marketing tot aan de bezichtigingen en de uiteindelijke sleuteloverdracht. Tevens kunnen wij verkoopstyling en inrichting op maat aanbieden.

Ons doel is om van het proces van de verkoop van uw woning voornamelijk een aangenaam traject te maken. Wij nemen uw zorgen uit handen en uiteraard staan wij altijd voor u klaar als u vragen heeft. Wij doen het werk en u hoeft alleen actie te ondernemen wanneer u dat zelf wilt. 

Wij zijn een gedreven team waarbij een goede samenwerking en heldere communicatie bij ons voorop staat. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs en voorzien u in ons gesprek van advies over de mogelijkheden met betrekking tot de verkoop van uw woning. 

Waarom is Home of Orange de juiste verkoopmakelaar?

Home of Orange staat voor een persoonlijke aanpak en het opbouwen van een langdurige relatie.
Met onze proactieve houding, flexibele werkwijze en onze kennis van de Amsterdamse markt zorgen wij voor een eersteklas service. Zo hanteren wij geen standaard kantoortijden met als streven om uw woning binnen een korte tijd en voor de juiste prijs te verkopen. Wij staan voor een verkoopproces zonder gedoe! 

Uw woning verkopen voor de hoogst haalbare prijs, dat is waar wij voor gaan. Ons gedreven team met kennis van de woningmarkt staat zes dagen per week voor u klaar. Bij ons staat u als verkoper op de eerste plaats en uw zorgen uit handen nemen dat is wat wij doen. Wilt u meer weten over een verkoopproces zonder gedoe? Plan dan nu een vrijblijvende kennismaking in!

Verkopen

Welke stappen doorlopen wij in het verkoopproces?


Alles begint met een eerste kennismaking. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en om de woning te bekijken. Zo hebben wij een idee hoe de woning eruit ziet en hierin leggen wij graag alle stappen van het verkooptraject uit. Voor u is dit ook een geschikt moment om al uw vragen te stellen.

Voor ons is het van groot belang dat u op de hoogte bent van alle stappen tijdens het verkooptraject.

Wij nemen al uw zorgen uit handen en daarbij vertellen wij u graag hoe wij te werk gaan. Ook zullen wij in ons voorstel de waardebepaling en het verkoopplan toelichten.

 

Om de woningadvertentie op maat te maken mogen goede foto's niet ontbreken. Onze fotograaf komt op een geschikt moment langs bij de woning om prachtige foto's te maken. De foto's van de woning zijn de eerste indruk voor een koper, erg belangrijk dus om de woning goed te fotograferen!

Een pakkende advertentie mag uiteraard niet ontbreken. De advertentie in combinatie met de foto's moet de kopers enthousiast maken. Wij stellen de advertentie op waarna in overleg met u nog eventuele toevoegingen of aanpassingen kunnen worden gedaan. 

Nu alles gereed staat kunnen we de woning op de markt brengen. Uiteraard doen we dit via de bekende platformen en onze eigen website. Daarnaast gebruiken we ook verschillende social media platformen en delen wij de woning in ons uitgebreide (internationale) netwerk van andere makelaars. Op deze wijze zorgen wij ervoor dat de woning bij exact de juiste kandidaten terechtkomt.

Inmiddels hebben meerdere kandidaten zich aangemeld voor de woning. Wij bellen deze kandidaten voor een eerste telefonische kennismaking en het inplannen van de bezichtiging. Tijdens de bezichtigingen begeleiden wij de kandidaten individueel en zorgen wij voor de juiste informatie over de woning. 

Nadat de bezichtigingen zijn geweest ontvangen wij van de geïnteresseerde kaniddaten een bieding. In overleg met u gaan wij de onderhandelingen aan met als doel om de beste prijs voor de woning te krijgen.

Indien het juiste bod in samenspraak met u is geaccepteerd, kunnen wij officieel akkoord geven.

Nu wij een mooie match hebben gevonden tussen uw woning en de nieuwe bewoner kan de koopovereenkomst opgesteld worden. Wij controleren de koopovereenkomst en lopen er samen met u doorheen, zodat u tijdens de overdracht zonder zorgen kunt ondertekenen.

Tijdens de overdracht gaan wij nog één keer langs bij de woning voor een laatste inspectie.

Vervolgens wordt er bij de notaris de koopovereenkomst getekend, controleren wij de leveringsakte en de nota van afrekening en wordt er betaald. 

Hierna volgt de sleuteloverdracht en kan de nieuwe koper zijn intrek nemen in de woning.

Na de verkoop van uw woning hoeft onze samenwerking niet te stoppen. Wij kunnen u ook bijstaan bij de aankoop of aanhuur van een nieuwe woning. Wij blijven uiteraard beschikbaar voor al uw vragen.

Beoordelingen van onze opdrachtgevers

Verhuurder

Al jaren werken we naar volle tevredenheid met Home of Orange. Martine en Corina hebben meermaals bewezen de markt goed te kennen en ons geholpen aan perfecte huurders, tegen de juiste prijs. Ook als het aankomt op advies staan de dames altijd voor ons klaar. Huren of verhuren? Twijfel niet en ga voor Home of Orange!

Bart, Verhuurder

Verhuurder

I have worked with Home of Orange for renting out my different properties in the last four months. I am not only very happy with the quick response and actions from the team (mainly from Martine), but also the efficiency of their system. This has made my rental business easy and very cost effective. For each case, from my sending the property description and photos to this agency for advertising on Funda and Home of Orange web sites to have the property rented out, it only took couple of days. So I definitely recommend Home of Orange if you are thinking about renting out your property yourself.

Yi, Verhuurder

Koper

Goed bedrijf. Kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Marjo, Koper

Verkoper

Ze handelen snel en op elke vraag komt direct een antwoord. Ook zijn ze erg transparant. Goed bedrijf!

Joost, Verkoper

Huurder

Olaf at Home of Orange has been very helpful with finding viewings and a speedy move.

Benjamin, Huurder

Huurder

Hele goede ervaring bij de heren van Home of Orange. Onwijs goed geholpen aan een prachtige woning. Je kan ze altijd bellen en ze staan dan ook 24/7 voor je klaar. Erg vriendelijk en alles is duidelijk! Zeker een aanrader!

Channah, Huurder

Huurder

I have been in contact with Olaf Reus of Home of Orange B.V. when looking for a rental in Amsterdam. The communication was always very fast and smooth, and all the steps were very clear. I highly recommend working with Home of Orange B.V. Thank you very much Olaf for your professionalism, reactivity and guidance! It was a real pleasure to be in touch with you.

Penelope, Huurder

Pakketten bij VERKOOP
Wij bieden de volgende drie mogelijkheden aan


Pakket 1
Verkoop

Home of Orange neemt het gehele verkoopproces uit handen, vanaf het verkoopklaar maken van de woning, de fotografie en de marketing tot aan de bezichtigingen en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Pakket 2
Verkoop | styling

Home of Orange neemt het gehele verkoopproces uit handen, vanaf het verkoopklaar maken van de woning, de fotografie en de marketing tot aan de bezichtigingen en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Daarnaast komt onze woningstyliste langs bij de woning om de woning te stylen voor de foto's. De inzichten van de woningstyliste kunnen een groot verschil maken in de verkoopprijs.

Pakket 3
Verkoop | styling | inrichting

Home of Orange neemt het gehele verkoopproces uit handen, vanaf het verkoopklaar maken van de woning, de fotografie en de marketing tot aan de bezichtigingen en de uiteindelijke sleuteloverdracht.

Niet tevreden over uw huidige inrichting of betreft het een lege woning? Dan is onze verkoop inrichting de ideale oplossing! 

In dit geval komt onze woningstyliste langs bij de woning om de woning geheel in te richten en te stylen voor de foto's. De inzichten van de woningstyliste kunnen een groot verschil maken in de verkoopprijs.

Meer informatie over het verkopen van uw woning?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact op voor een kennismaking.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms