Over ons

Wat doet Home of Orange?

Het team van Home of Orange verkoopt, verhuurt en beheert woningen. Dit doen wij voor eigenaren en verhuurders. Daarnaast vinden wij de ideale huurwoning voor huurders. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verkopen, verhuren en beheren van woonruimtes en dan met name binnen de expat markt. Wij zijn een full-service makelaardij met jarenlange ervaring in de regio groot- Amsterdam. En hebben daardoor uitgebreide kennis van de regionale markt én een groot netwerk. Bij ons draait alles om service en persoonlijke aandacht. En dat levert tevreden klanten op. En daar worden wij weer blij van!

Of u nu verkoper, verhuurder of huurder bent. Of alleen eenmalig een losse dienst bij ons afneemt. Wij zetten altijd dat extra stapje. Zo lang u maar tevreden bent.

Benieuwd wat klanten van ons vinden? Lees onze reviews. Klanten beoordelen ons op Google met 4,9 op 5 sterren uit ruim 90 reviews. En daar zijn wij best een beetje trots op. Door onze persoonlijke werkwijze voelen onze klanten eigenlijk eerder als familie. En zo behandelen wij hen ook.

Hoe doen wij dat? 

Wij bieden niet alleen de beste service tegen gunstige tarieven. Wij doen dat ook met een glimlach en altijd in het belang van onze klant. 

 

Wat uw wensen ook zijn; een woning verkopen, huren, uw woning(en) verhuren of het beheer van uw woning(en) uit handen geven, wij regelen het voor u! En dat doen wij op een persoonlijke, professionele, transparante en vooral service gerichte manier waarbij klanttevredenheid voorop staat. Bij Home of Orange sluiten wij met onze klanten dan ook geen ingewikkelde overeenkomsten af, maar leesbare en heldere teksten wat wij van elkaar mogen verwachten. Gewoon duidelijk en transparant. En bent u toch niet tevreden? Dan lossen wij het op!

Voor wie werken wij?

Onze klanten variëren van grote beleggers waarvoor wij hun hele woningportefeuille verkopen, verhuren en/of beheren tot huiseigenaren die hun woning willen verkopen of eenmalig willen verhuren omdat zij een aantal maanden gaan reizen. Groot of klein maakt voor ons niet uit, zolang onze klanten maar tevreden en blij zijn. En wij dus ook!

Klinkt goed toch? Heeft u ook hulp nodig bij het verkopen, verhuren, huren en/of beheren van 1 of meerdere woningen in de regio Groot-Amsterdam? Ook als u een losse dienst wilt afnemen, helpen wij u graag!


Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Vul onderstaand uw gegevens in, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Sorry, we kunnen helaas niet met zekerheid vaststellen of je een mens of een geautomatiseerde bot/spammer bent. Hierdoor kunnen we het formulier dat je hebt ingevuld niet verzenden. Probeer het opnieuw of neem direct contact op met de makelaar via e-mail.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms