Over ons

Wat doet Home of Orange?

Het team van Home of Orange verhuurt en beheert woningen voor verhuurders en vindt de ideale huurwoning voor huurders. Wij zijn geen verkoopmakelaar die verhuur ‘erbij doet’. Wij hebben ons gespecialiseerd in het verhuren en beheren van woonruimtes en dan met name binnen de expat markt. We zijn een full-service verhuurmakelaar met jarenlange ervaring in de regio groot- Amsterdam. En hebben daardoor uitgebreide kennis van de regionale huurmarkt én een groot netwerk. Bij ons draait alles om service en persoonlijke aandacht. En dat levert tevreden klanten op. En daar worden wij weer blij van!

Of u nu verhuurder bent of huurder. Of alleen eenmalig een losse dienst bij ons afneemt. Wij zetten altijd dat extra stapje. Zo lang u maar tevreden bent.

Benieuwd wat klanten van ons vinden? Lees onze reviews. Klanten beoordelen ons op Google met 4,8 uit maximaal 5 sterren. En daar zijn we best een beetje trots op. Door onze persoonlijke werkwijze voelen onze klanten eigenlijk eerder als familie. En zo behandelen wij ze ook.

Hoe doen we dat? 

Wij bieden niet alleen de beste service tegen gunstige tarieven. We doen dat ook met een glimlach en altijd in het belang van onze klant. 

 

Wat uw wensen ook zijn; een woning huren, uw woning(en) verhuren of het beheer van uw woning(en) uit handen geven, wij regelen het voor u! En dat doen we op een persoonlijke, professionele, transparante en vooral service gerichte manier waarbij klanttevredenheid voorop staat. Bij Home of Orange sluiten we met onze klanten dan ook geen ingewikkelde overeenkomsten af, maar leesbare en heldere teksten wat wij van elkaar mogen verwachten. Gewoon duidelijk en transparant. En bent u toch niet tevreden? Dan lossen we het op!

Voor wie werken wij?

Onze klanten variëren van grote beleggers waarvoor wij hun hele woningportefeuille verhuren en/of beheren tot huiseigenaren die hun woning eenmalig willen verhuren omdat ze een aantal maanden gaan reizen. Groot of klein maakt voor ons niet uit, zolang onze klanten maar tevreden en blij zijn. En wij dus ook!

Klinkt goed toch? Heeft u ook hulp nodig bij het huren, verhuren en/of beheren van 1 of meerdere woningen in de regio Amsterdam? Ook als u bijvoorbeeld alleen een huurovereenkomst wilt laten opmaken of een huurder wilt laten screenen helpen wij u graag!


Wie zijn wij?
Home of Orange bestaat uit een klein en toegewijd team

Corina Eckhardt
eigenaar

‘Na diverse omzwervingen in loondienst in verkoop,- en marketingfuncties, ben ik in 2009 mijn eigen marketingbedrijf gestart. Het was tijd om eigen baas te worden. Op interim-basis heb ik een aantal jaren diverse grote en kleine bedrijven geadviseerd en begeleid bij hun marketing,- en communicatie projecten. Een fantastische tijd waarin ik veel heb geleerd en de kans kreeg om bij veel verschillende bedrijven in de keuken te kijken.

Maar ik wilde zelf een bedrijf opbouwen, liefst vanaf de grond. Door mijn fascinatie voor vastgoed ben ik in 2013 gestart als verhuurmakelaar. Eerst onder de vlag van een landelijke verhuurmakelaar en later zelfstandig onder de naam Home of Orange. In dit vak kan ik al mijn passies combineren; ondernemerschap, mijn voorliefde voor vastgoed, mijn servicegerichtheid en de omgang met mensen uit alle hoeken van de wereld. Geen dag is hetzelfde; ik kom mensen van allerlei pluimage tegen en kom in de meest uiteenlopende panden, van kleine studio’s tot miljoenenpanden.

Ik verzorg de marketing, de acquisitie en de website, maar ook de kennismaking met de verhuurder en de opname van de woning neem ik over het algemeen voor mijn rekening. Vervolgens maak ik een pakkende advertentietekst in Nederlands en Engels, zodat de woning zo goed mogelijk gepresenteerd kan worden aan potentiële huurders. Als Martine een goede huurder heeft gevonden en de woning uiteindelijk opgeleverd is, zorg ik ervoor dat de financiële afhandeling naar de verhuurder juist wordt afgewikkeld. Elke dag streef ik naar tevreden klanten. Want daar word ik ook weer blij van!’

En de naam Home of Orange? Uiteraard is oranje de nationale kleur van Nederland en zijn we actief in het vastgoed. Daarnaast ben ik op dezelfde dag jarig als koning Willem Alexander. Hij heeft zijn 'House of Orange', ik nu mijn 'Home of Orange'. 

Martine Jonker
verhuurmakelaar

‘Mijn loopbaan staat in het teken van mensen en service. Tijdens en na mijn middelbare schooltijd heb ik in de horeca gewerkt; een betere cursus mensenkennis kun je niet vinden. Maar uiteindelijk werd het tijd voor een serieuzere carrière en heb ik diverse functies gehad bij o.a. Veronica, Vesteda en MagicMinds. Bij Vesteda was ik jarenlang beheerder van meerdere grote wooncomplexen in Amsterdam en daar ontstond mijn liefde voor vastgoed en vooral voor de huurders die daarin woonden. Mijn taak was om hun zorgeloos woongenot te laten beleven en te zorgen dat de complexen in goede staat waren en bleven.

Maar het begon te kriebelen en ik vertrok naar Brazilië. Eerst voor 1 jaar, maar dat werden er uiteindelijk 5. Een fantastische tijd die me niet alleen veel levenservaring en nieuwe inzichten opleverde, maar er o.a. ook voor zorgde dat ik nu Portugees spreek. Naast uiteraard Engels en een beetje Duits, Frans en Spaans. Erg nuttig in mijn werk als verhuurmakelaar bij Home of Orange aangezien het merendeel van onze huurders expats zijn en er bovendien steeds meer Portugees sprekende expats naar Amsterdam komen.

Corina zorgt ervoor dat we panden hebben om te verhuren, ik ben er verantwoordelijk voor om snel goede huurders te vinden en te plaatsen. Daarbij zorgen we er uiteraard voor dat zowel de verhuurder als de huurder zoveel mogelijk ontzorgd worden; we regelen letterlijk alles! Als een verhuurder een woning bij Home of Orange in beheer geeft, zorg ik er bovendien voor dat klachten snel worden opgelost. Ik ben best handig, dus eerst kijk ik of ik het zelf kan oplossen. Lukt dan niet, dan schakelen we een kundige reparateur in. Zodat de verhuurder hier geen omkijken naar heeft en de huurder snel weer zorgeloos kan wonen.’

Linda Cats
OFFICE MANAGER

‘Op de middelbare school wilde ik maar 1 ding: mensen met een verstandelijke beperking helpen. Nadat ik de opleiding tot Z-verpleegkundige had afgerond, liep het echter totaal anders; ik belandde al snel bij een bank. Iets totaal anders, maar ook heel leuk. Dat was bovendien de tijd dat een bank er ook nog echt was voor de mensen. Ik heb daar op diverse afdelingen gewerkt. Daarna ben ik bij Vroom en Dreesman op de inkoopafdeling gaan werken. En toen belandde ik in 2014 in het vastgoed. Hier was ik op mijn plek! Eerst bij Corina en Martine, destijds nog onder de vlag van een landelijk franchiseorganisatie. Helaas was dat midden in de financiële crisis en daar bovenop veroorzaakte nieuwe wetgeving voor de huurmarkt een dermate grote klap voor de omzet, dat mijn contract niet verlengd werd. Daarna heb ik leiding gegeven aan een binnen,- en buitendienst in de cosmetica branche. Maar het vastgoed bleef aan me trekken en uiteindelijk ben ik in 2016 bij MVGM, een landelijke beheerder van vastgoed, aan de slag gegaan als verhuurspecialist. In de tussentijd bleef ik contact houden met Corina en Martine, die me elke keer vroegen wanneer ik weer terug zou komen. En nu eindelijk ben ik weer terug op ‘het oude nest’. Alleen nu onder de vlag van Home of Orange, dat inmiddels een stuk groter is gegroeid dan toen ik wegging.
Ik ben verantwoordelijk voor de binnendienst. Ik zorg ervoor dat e-mails en telefoontjes worden beantwoord, maar ook dat het hele verhuur,- en beheerproces gestroomlijnd verloopt. Zodra Martine een woning heeft verhuurd, ga ik aan de slag; screenen van de kandidaat, contact met huurder en verhuurder, betaaloverzicht en huurovereenkomsten opmaken etc. Zodat uiteindelijk de verhuurder snel een goede huurder heeft en de huurder een fijne woning. Verhuren is aan vele juridische regeltjes gebonden, maar voor onze huurders en verhuurders probeer ik het begrijpelijk te maken en hen vlekkeloos door het gehele verhuurproces te begeleiden.’

Hoe kunnen we u helpen?

We vertellen graag meer over onze dienstverlening. Vul onderstaand uw gegevens in, dan nemen wij vrijblijvend contact met u op.

Uw bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms