Vernieuwde Hielkema modellen huurovereenkomsten per 1 februari 2021

Verhuurmakelaar Home of Orange maakt al jaren gebruik van de model huurovereenkomsten van huurrecht advocaat Hielkema & co. Wij vinden deze modellen veel fijner en praktischer dan de ROZ-modellen en bovendien zijn ze meer geschreven vanuit het oogpunt van de verhuurder.

Het Nederlandse huurrecht is ingewikkeld en wijzigt met enige regelmaat. Binnen een tijdsbestek van 1 jaar is de Huisvestingsverordening Amsterdam bijvoorbeeld al vier keer gewijzigd. En het lijkt erop dat een volgende aanpassing alweer aanstaande is.
Gebruik van de juiste huurovereenkomst, ge-update naar de nieuwste ontwikkelingen, is dan ook van groot belang. In 2016 had Hielkema & co haar modellen al aanzienlijk aangepast vanwege ingrijpende wetswijzigingen op grond van de ‘Wet doorstroming huurmarkt’. Inmiddels zijn de modellen en de bijbehorende Algemene Bepalingen door Hielkema opnieuw geactualiseerd per 1 februari 2021 vanwege wetswijzigingen. Uiteraard gebruiken wij deze nieuwe modellen zodat u zeker bent dat de huurovereenkomsten zijn opgesteld vanuit de meest recente wet,- en regelgeving. Wel zo'n veilig gevoel!

Blijf op de hoogte

Verhuurt u al woningen of denkt u erover na om te gaan investeren in vastgoed? Het huurrecht is ingewikkeld en de huurmarkt is continue in beweging.
Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief. Dan houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe wetgeving.


Nieuwste woningen