Energielabel vanaf € 289,00

Verhuurt u één of meer woningen en heeft u nog geen energielabel? Een energielabel is officieel verplicht bij verhuur en verkoop van een woning en is bovendien van belang voor de puntentelling. Zeker als u een relatief kleine woning heeft die, zonder de punten die u krijgt voor een energielabel, NIET in de vrije sector verhuurd kan worden. Zorg er dus svp voor dat u een energielabel heeft vóór aanvang van een nieuwe huurovereenkomst. Wij zullen er bij verhuur altijd naar vragen als u via Home of Orange verhuurt, maar het is uw eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat u een energielabel heeft.

Inmiddels lijken de extreem lange wachttijden van begin 2021 achter de rug, maar door de grote vraag worden hoge prijzen gevraagd voor de afgifte van een energielabel. Volgens de overheid zouden de kosten voor een energielabel voor een appartement gemiddeld € 100,00 bedragen en voor een eengezinswoning € 190,00. Terwijl het tot eind 2020 zelfs online voor slechts € 10,00 kon worden aangevraagd, horen we nu echter door de grote vraag uit de markt prijzen van boven de € 300,00.

Aanbod
Wij kunnen een energielabel voor u regelen (prijs 2022, woningen tot 100 m2, bij grotere afmetingen gelden hogere prijzen) voor € 289,00 incl. BTW. Interesse? Stuur een email aan hello@homeoforange.nl en wij zorgen ervoor dat een vakman bij u langskomt die het energielabel levert.

Blijf op de hoogte

Verhuurt u al woningen of denkt u erover na om te gaan investeren in vastgoed? Het huurrecht is ingewikkeld en de huurmarkt is continue in beweging.
Schrijf u in voor onze gratis nieuwsbrief. Dan houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe wetgeving.


Nieuwste woningen